pääsivulle

www.aikuisvideo.fi palvelun käyttöehdot

1. Yleistä

Sivuston ylläpito (myöhemmin Ylläpito) tarjoaa käyttäjälle tämän www-palvelun internet-osoitteessa www.aikuisvideo.fi näiden käyttöehtojen ja niihin mahdollisesti myöhemmin tehtävien lisäysten ja muutosten mukaisesti.

www.aikuisvideo.fi:n yhden tai useamman www-sivun avaamisella hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut toimimaan niiden mukaisesti.

2. Tietosuoja ja henkilörekisteri

Ylläpito ei kerää henkilötietoja eikä ylläpidä henkilörekisteriä. Rekisteröidyttäessä tarvitaan vain anonyymejä tietoja: nimimerkki, sähköpostiosoite ja salasana. Rekisteröinti on mahdollista tehdä internetistä ilmaiseksi saatavalla anonyymillä sähköpostiosoitteella. Rekisteröityessä ei tarvita henkilötietoja. Ylläpito toivoo ettei kukaan anna sivustolla asioidessaan itsestään henkilötietoja. Rekisteröintitiedot voi poistaa itse tai ylläpito poistaa ne pyydettäessä.

Ylläpito noudattaa Suomen tietosuojalainsäädännön säännöksiä henkilötietoja käsitellessään. Käyttäjän antamia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman käyttäjän lupaa muuten kuin lain määräyksestä.

3. Käyttäjän velvoitteet

Tämä sivusto on tarkoitettu vain 18 vuotta täyttäneille jotka haluavat nähdä paljastavaa seksuaalista materiaalia, muilla ei ole oikeutta käyttää näitä sivuja ja heidän tulee poistua välittömästi.

Palvelua käyttäessään käyttäjä sitoutuu noudattamaan Suomen lakia ja muita säännöksiä. Käyttäjä sitoutuu olemaan tallentamatta, levittämättä, lähettämättä tai välittämättä palvelussa aineistoa, joka on lain vastaista. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä palvelua lain vastaisiin toimenpiteisiin.

Käyttäjä vastaa siitä ettei tahallisesti häiritse muita palvelun käyttäjiä tai ylläpitoa.

Käyttäjä myöntää sivuston ylläpidolle oikeuden tarvittaessa korvauksetta muuttaa, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kaikkea sisältöä, jonka käyttäjä on palvelussa tuonut saataville. Tämä ehto ei koske yksityisviestejä tai yksityisiä chat-keskusteluja, jotka kaikki ovat luottamuksellisia.

Suurin osa materiaalista on käyttäjien itse sivuille lataamaa eikä sitä voida ennakkotarkistaa. Jos käyttäjä havaitsee lainvastaista materiaalia sivuilla tulee hänen ilmoittaa siitä viipymättä ylläpidolle, muuten katsotaan että hän on hyväksynyt sivuilla näkemänsä materiaalin.

4. Korvausvelvollisuus ja edelleenmyynti

Palvelun sisältämä materiaali on suojattu tekijänoikeuksilla sekä Suomessa että ulkomailla. Oikeudet materiaaliin kuuluvat sivuston ylläpidolle eikä materiaalia saa käyttää ilman erityistä lupaa.

On kiellettyä myydä sivuston palveluja eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Kaikki palvelun oikeudet kuuluvat yksinomaan sivuston ylläpitäjälle.

Käyttäjä korvaa kaikki vahingot ja kulut, jotka aiheutuvat ylläpitäjän tai sen työntekijää vastaan esitetyistä vaatimuksista, jos nämä vaatimukset johtuvat käyttöehtojen vastaisesta käytöstä tai käyttäjän tekemistä kolmannen osapuolen oikeuksien loukkauksista.

5. Ylläpidon oikeudet ja velvoitteet

Ylläpito voi lopettaa palvelun tarjoamisen tai irtisanoa tämän sopimuksen ilman etukäteisvaroitusta, ja ylläpito voi näissä tapauksissa poistaa kaikki käyttäjän tiedot.

Ylläpito ei valvo, tutki, muokkaa eikä luovuta käyttäjien yksityisviestejä kolmansille osapuolille muissa kuin seuraavissa tilanteissa:

Ylläpito ei ole vastuussa käyttäjän palveluun tuottaman sisällön mahdollisesta tuhoutumisesta, vahingoittumisesta tai tallentamatta jättämisestä.

6. Takuu ja vastuunrajoitus

Ylläpito pyrkii varmistamaan palvelun virheettömän toiminnan, mutta ei takaa palvelun virheettömyyttä eikä jatkuvaa toimintaa.

Ylläpito ei vastaa käyttäjälle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista, jotka johtuvat palvelun käytöstä. Ylläpito ei myöskään ole millään tavoin vastuussa palvelun ja käyttäjän välisestä tietoturvasta, eikä vastaa viestien sisällöstä eikä perillemenosta.

7. Linkit ja mainokset

Ylläpito ei vastaa palvelussa olevien mainosten sisällöstä, eikä mainoksissa tai linkeissä tarjottavien palveluiden sisällöstä, virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta.

8. Muuta

Käyttöehtoihin ja palvelun tarjoamiseen sovelletaan Suomen lakia.

pääsivulle